Ivo Biočina

Enjoy the view from Croatia

Dobrodošli na Enjoy the view from Croatia, gdje na jednom mjestu možete uživati u bezbrojnim jedinstvenim ljepotama Hrvatske. Protekli mjeseci bili su izazovni. Jedni zbog drugih ostali smo u svojim domovima i tako pokazali zajedništvo.

 

Iako udaljeni, ovdje smo zajedno, ujedinjeni u ljubavi prema kristalno plavom Jadranu, suncem okupanim plažama, stoljetnim običajima i veselim ljudima koji svaki odmor učine posebnim.

 

Zaboravimo na brige. Zaplivajmo virtualnim valovima Hrvatske i uživajmo u okusima i mirisima koje smo prenijeli na ekrane u nadi da je najteže iza nas i da ćemo se što prije vidjeti!

 

Dragi domaćini, voljeli bismo u svoju galeriju dodati i vaše fotografije ili videozapise. Pošaljite nam najljepše prizore svojih mjesta i zajedno pokažimo svijetu da ga Hrvatska čeka, ljepša nego ikad i spremna za stvaranje novih uspomena!

Luka Esenko

POKAŽI TURISTIMA
POGLED U KOJEM
ĆE UŽIVATI KAD DOĐU
U LIJEPU NAŠU!


#EnjoyTheViewFromCroatia

POŠALJITE NAM VAŠ NAJDRAŽI POGLED!

 

Kako biste sudjelovali u projektu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske) i kako bismo vaš fotografski ili video uradak uvrstili na našu platformu, potrebno je da fotografiju ili videozapis pošaljete na e-adresu enjoytheview@htz.hr.

 

Ukoliko koristite Instagram, fotografiju / video možete poslati na profil enjoytheview_fromcroatia, koristiti #EnjoyTheViewFromCroatia ili spomenuti @enjoytheview_fromcroatia. Na Facebooku i Twitteru također možete podijeliti vašu fotografiju ili videozapis koristeći #EnjoyTheViewFromCroatia.

 

Pošaljite sliku ili video svojim gostima putem inboxa booking servisa koji koristite, a u poruci napišite #EnjoyTheViewFromCroatia. Dodajte po želji privatnu poruku (primjer poruke: Nadamo se da ste dobro, odmor nam bez vas nije isti!) te u poruci podijelite i link na web stranicu https://croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-view-from-croatia kako bi i oni mogli uživati u prizorima najljepših hrvatskih pogleda.

 

*Ako iza vaše fotografije / videa stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis.

 

 

View of the week
@VisitIstria

The only thing that is missing is You

#EnjoyTheViewFromCroatia