Terme Tuhelj

EDEN finalist 2012./2013.

Terme Tuhelj

Destinacija za unapređenje stila života

Na izvoru termalne vode prirodne temperature 33 stupnja Celzija stvara se ljekovito peloidno blato, koje se ubraja među četiri najbolja u ovom dijelu Europe. Ljubitelji plivanja i vodenih aktivnosti otkrit će blagodati termalne vode na Vodenom planetu, a boravak u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj, masaže i wellness rituali SPAeVITA centra potpuno će vas opustiti. Terme Tuhelj udaljene četrdesetak kilometara od Zagreba, atraktivno su odredište, poznato po odličnoj zabavi, vrhunskom odmoru i neodoljivim wellness tretmanima. Tu se isprepleću dizajn, umjetnost, kultura, gastronomija, wellness… 

 

U restoranu Dvorac Mihanović, udaljenom pedesetak metara od modernog hotela Well****, gurmani će uživati u tradicionalnim zagorskim specijalitetima i vinima nagrađivanih vinara Hrvatskog zagorja. Šarmantni gradići i mjesta, bajkovita priroda i bogata kulturna baština ovoga kraja, jednostavno pozivaju da iz istražite. 

 

U Termama Tuhelj odmor je dostupan svima – osobama s invaliditetom, onima starije životne dobi i obiteljima s malom djecom.