Hotel, restaurant & Bar Bevanda

Hotel, restaurant & Bar Bevanda

Jedinstveni Jadran

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Povoljan geoprometan položaj, najbliži izlaz na toplo more Srednje Europe, na otprilike 500 km od Milana, Beča i Münchena, bujna vegetacija i ugodna klima najvažniji su razlozi začetka i naglog razvoja turizma krajem 19. stoljeća.

 

Građena na prijelazu 19. u 20. stoljeće, do danas je zadržala sklad s prirodom. Njegovani parkovi, osvijetljeno obalno šetalište (lungomare 12 km), uređena kupališta i fontane okvir su za vile i hotele u koje se može smjestiti više od 8.000 gostiju.

 

S obzirom na relativnu stalnost temperatura (zimski prosjek 7,0 C, ljeti 21,9 C), visoki zračni pritisak i stalno strujanje zraka, podneblje Opatije je umirujuće i okrepljujuće. Kontrasti mora i planine, zelenila parkova i plavetnila mora, starih građevina i suvremenog komfora, bučnih zabavišta i tihih izletišta čine Opatiju i njenu okolicu privlačnim stjecištem turista u svako godišnje doba.

Marko Valjak / Hotel Bevanda
Hotel Bevanda je prvi design hotel s pet zvjezdica na sjevernom Jadranu i mjesto koje svojim gostima nudi potpuno opuštanje u bogato opremljenim sobama, s personaliziranom uslugom i posebno osmišljenim uslugama.

Hotel je nastao na temeljima istoimenog restorana, osnovanog 1971. godine a legendarno ime obogaćeno je s 10 luksuzno opremljenih soba, svake nazvane po slavnoj osobi koja je tijekom opatijske povijesti boravila u gradu i inspirirala se ovdašnjom mondenom kulturno-društvenom scenom. sobe su modernog uređenja, opremljene visokokvalitetnim materijalima, a sadrže „king size“ krevet, jacuzzi ili hidromasažnu kadu, lanvin kupaonsku kozmetiku, loewe lcd tv sa zemaljskim i satelitskim programom, loewe iphone glazbeni sustav, illy kavu i cafe aparat, wi-fi internetsku vezu.

 

Uređenje restorana, upečatljivo i pažljivo osmišljeno te prvo značajno osvježenje prostora još od njegovog otvorenja, djelo je hrvatskih arhitekata i dobavljača. ono je moderno, polivalentno, s izdvojenim intimnim prostorima za pušenje cigara i uživanje u žestokim pićima.


Temeljen u korijenima svježih namirnica kontinenta i mora, kultni restoran bevanda danas stvara klasična i raznovrsna jela osvježena modernim dodirom. uz želju sa serviranjem ukusne hrane u fokusu kuhinje su čiste i jasne arome namirnica. karta pića bila je i ostala među najboljima u regiji. ponudom vodećih domaćih i izborom stranih pića ono savršeno komplementira bevandin jelovnik.

Kontakt

Zert 8
Opatija
51410
Kvarner