Plaže

Puna zemaljskih rajeva

Plaže koje niste

mogli ni zamisliti

Neovisno o tome odaberete li gradske plaže poput Banje u Dubrovniku, plaže na osami poput onih koje kriju otoci Korčula i Lastovo, šljunčane plaže poput one u Brelima ili čak opuštajuće poput onih na otoku Visu, prepune života poput onih na Pagu ili plaže savršene za surfere poput onih na Braču, Hrvatska krije spektakularne plaže koje će zadovoljiti obitelji, nudiste i one željne netaknute prirode.

 

Neke od tih plaža svrstane su među najljepše u svijetu, kao što su primjerice plaže na otoku Braču, satkane od glatkog bijelog šljunka, pješčana plaža Sakarun na Dugom otoku ili Rajska plaža u Loparu na otoku Rabu.

 

Hrvatska se može pohvaliti raznovrsnim plažama, a većina od njih ima Plavu zastavu što svjedoči o kvaliteti mora, sigurnosti i usluge. Čak 97,96 % od 884 provjerenih plaža proglašeno je izvrsnima za kupanje. Bez obzira na to tražite li uzbuđenje u plovidbi u potrazi za romantičnim skrivenim plažama ili se želite opustiti na suncu s obitelji, vrijeme je da odaberete svoj komadić raja koji će vam pomoći napuniti baterije!

Personalize your trip

Croatia Feeds

#CroatiaFullOfBeaches

Korisne informacije