Mobilne kućice, bungalovi, apartmani...

Mobilne kućice, bungalovi, apartmani...

Želite svoj zasluženi odmor provesti u kampu, ali za to niste opremljeni? Bez brige. U modernim kampovima u Hrvatskoj čekaju vas i mobilne kućice, bungalovi i apartmani, ali i druge vrste sličnog smještaja koji možete unajmiti.

Odabirom ovoga posebnog doživljaja kampiranja priuštit ćete nezaboravan odmor u smještajnom objektu sa svim blagodatima koje danas očekujete, uz sve sadržaje u kojima možete uživati u svojem domu ili čak i u vrhunskom hotelu, a ujedno uz nezaboravno iskustvo kontakta s prirodom i ležernosti koje samo kampovi pružaju.

 

Mobilne su kućice moderno opremljene. U pravilu imaju kuhinju, koja od opreme može imati i aparat za kavu i mikrovalnu pećnicu, dnevni boravak, sobe, kupaonicu s tušem, WC, terasu, ali i druge sadržaje, ovisno o kategoriji i veličini koju odaberete. Ima ih manjih i većih, od najosnovnijih do najluksuznijih koje mogu imati i vlastitu hidromasažnu kadu. Što god izabrali, udobnost i ugođaj doma su vam zajamčeni. Dan ovdje možete započeti na terasi svoje unajmljene mobilne kućice, koja je najčešće natkrivena i opremljena sjedećom garniturom. Uz doručak uživajte u udobnosti, zelenilu prirode i u pogledu na morsko plavetnilo, od kojeg će vas u nekim kampovima dijeliti tek plaža ili uređen vrt pred mobilnom kućicom. Neke će mobilne kućice imati i kamin za roštilj. Od ostalih pogodnosti je i opremljenost klimatizacijskim uređajima, televizorom sa satelitskim programom, ali i docking uređajima za iPod i iPhone te Wi-Fi internetom. Jedino što vam ovako bezbrižnima preostaje je lješkarenje na ležaljkama koje vas očekuju na terasama vašega novog doma. Ne morate se brinuti ni zbog svojeg automobila, za koji ćete rezervirano parkirno mjesto naći uz mobilnu kućicu koju ste unajmili ili nedaleko od nje.

Jadranka Kampovi d.o.o. / Campsite Čikat

U bujnoj mediteranskoj vegetaciji i na korak od mora u hrvatskim kampovima možete unajmiti bungalove i apartmane, koji, poput mobilnih kućica, mogu biti dio turističkog naselja za odmor u modernijem tipu smještaja.

U hrvatskim kampovima naći ćete i bungalove građene od drva i kamena, koji se savršeno uklapaju u okruženje u kojem se nalaze, a i u skladu su s ekološkom osviještenošću domaćina i tradicijom kraja u kojem kamp djeluje. Apartmani i bungalovi su prostrani i kvalitetno opremljeni te ćete se u svakom osjećati kao u vlastitoj ljetnoj rezidenciji. S obitelji i prijateljima možete uživati u svim blagodatima koje takav odmor nudi, od dnevnog boravka sa SAT TV-om, kuhinje, soba, kupaonice, tuša, kade do terase, opuštajućeg zelenila i plavetnila.

 

Doživljaj robinzonskog turizma priuštit će vam, primjerice, šatori, koje isto tako možete unajmiti. Ali i bungalovi od drva i trske, biljke kojom su oduvijek obilovali različiti, vodom bogati krajevi Hrvatske. Prirodnu prozračnost ovi bungalovi duguju svojoj jedinstvenoj konstrukciji, a trska je poznata i kao izvanredan zvučni izolator pa ćete u takvim ambijentima uživati u miru i tišini.

Siniša Gulić / Maistra d.d. / Campsite Valkanela, Funtana

Uvjerite se sami u pozitivnu energiju koju vam sve mogućnosti smještaja pružaju, a zašto ne biste to iskusili upravo u hrvatskim kampovima…