Wine Nights Poreč

Wine Nights Poreč

to
Poreč

Od 5. do 12. svibnja večeri provedite u Poreču uz manifestaciju Wine Nights koja vam donosi sjajan glazbeni program i uživanje u dobroj hrani i vrhunskim istarskim vinima po promotivnim cijenama.

Ova atraktivna zabavno - gastronomska priredba provest će vas kroz najbolje porečke barove, restorane i noćne klubove pružajući vam mogućnost da upoznate lokalnu kuhinju i uživate u čuvenim istarskim vinima.

Vrhunac se očekuje od 10. do 12. svibnja kada nakon dnevnih aktivnosti na poznatoj izložbi vina i vinarske opreme Vinistri gosti mogu nastaviti uživanje u vinu i hrani u prigodnom šatoru na porečkoj rivi. Ugodnoj atmosferi u šatoru iz večeri u večer doprinijet će sjajni izvođači poput hrvatske glazbene dive Nine Badrić, šarmantnog Marka Tolje i poznatog pjevača Massima. Za zagrijavanje pred nastup glavnih izvođača u četvrtak će se pobrinut DJ Dejvid, a kao predgrupa u petak nastupit će Part Time Band – tribute to R&B, dok će to u subotu biti zagrebački The A!.

Gastronomsku će ponudu dodatno obogatiti Wine&FineDine program restorana Spinnaker gdje će brojni gurmani i ljubitelji vina 11. svibnja imati priliku uživati u spoju zanimljivih jela i biranih vina.

Uživajući u gourmet večerama i dobroj čaši vina imat ćete priliku osvojiti i vrijedne nagrade. Za to će vam poslužiti „Vinska putovnica“ odnosno kartica za sakupljanje pečata prilikom konzumacija. Ispunjena putovnica ulazi u nagradno izvlačenje posljednjeg dana održavanja manifestacije.

Ulaz na sve programe je besplatan.