Offshore World Challenge & Tunalicious Street Food Festival

Offshore World Challenge & Tunalicious Street Food Festival

to
Poreč

Četvrto izdanje najvećeg natjecanja u Big Game Fishingu u Hrvatskoj - Offshore World Challenge - održat će se od 12. do 15. rujna 2018. u Poreču, a turnir će pratiti i odličan Tunalicious Street Food Festival s programom koji traje od 13. do 15. rujna.

 

​OWC turnir u Big Game Fishingu prošle godine okupio je više od 300 natjecatelja iz 8 zemalja na sedamdesetak brodova. Tako će i ove godine gledatelji moći uživati u promatranju polaska brodova s gradske rive ujutro i svakodnevnim vaganjima dnevnih kapitalaca na rivi navečer.


Ova četverodnevna sportska manifestacija ujedno je kvalifikacijski turnir za svjetsko prvenstvo i događaj koji ima iznimnu promotivnu vrijednost za cjelokupni hrvatski turizam, posebice ribolovni, za koji naša zemlja posjeduje izvrsne mikroklimatske i resursne osnove.

 

Svi posjetitelji mogu uživati i u posebnom gastronomskom programu, Tunalicious Street Food Festivalu, koji će razveseliti sve ljubitelje kraljice Jadranskog mora. Vrsni chefovi pripremat će razne poslastice od tune koju će uloviti natjecatelji tijekom natjecanja.

 

Još bogatiji gastro koncept ove godine na porečku rivu donosi i brojne gastro kornere - Burger bar, Tuna bites, Sushi bar, Sea Food, Tuna bar te Sweet Bites Bar, kao i priliku da istovremeno uživate u craft pivu i domaćim vinima.

 

Dok uživate u finim jelima, za dobru glazbu pobrinut će se bendovi i DJ koji će nastupati na ljetnoj pozornici na rivi, poput The Janitors i Side Effects, a posebnu glazbenu poslasticu donijet će Dino Dvornik Tribute Band i popularno ime regionalne scene, grupa S.A.R.S.

 

Tuna Restaraunt Week, koncept koji donosi specijalitete od tune tijekom sedam dana u porečke restorane, Konoba Ćakula, Spinnaker, Miramare, Restaurant Parenzo 1910, Cotton Club, Fora Le Porte, L'insolito, Hrast, Divino, Cardo, Gourmet, Niki's i Sveti Nikola, održava se od 8. – 15. rujna.

 

Budite dio ove fantastične rujanske manifestacije posvećene plavoj ribi!