Good Food Festival

Good Food Festival

to
Dubrovnik

Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine tradicionalno organizira Good Food Festival- gastronomsku poslasticu za sve ljubitelje dobre hrane koja će se odvijati od 18. do 21. listopada 2018. i obuhvaćati brojne događaje. Ovogodišnje, peto izdanje festivala sadrži raznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina.

 

Tijekom trajanja festivala organizirane su razne radionice kao što je radionica pripremanja tradicionalnih dubrovačkih slastica te jela tradicionalne hrvatske kuhinje, ali i radionica Food stylinga i fotografije hrane. Za sve ljubitelje dobrog koktela, organizirana je i radionica pripreme koktela. Središnji događaj festivala za sve posjetitelje bit će tradicionalna Večera s celebrity chefom, koja se osim gurmanski, savršeno nadopunjuje s glazbenom pratnjom. Ovogodišnji Good Food festival u svom bogatom programu sadrži i zanimljive prezentacije, Dalmatinski brunch, ali i tradicionalni Sajam zdrave hrane na Pilama.

 

Vrhunac Good Food Festivala je poznata „Dubrovačka trpeza“ duž cijelog Straduna na kojoj će se predstaviti brojni dubrovački hoteli i restorani, slastičari i ugostitelji, koji će prezentirati svoje znanje i umijeće. Vjerujemo da će ovogodišnji Good Food Festival okupiti brojne zaljubljenike u originalna, tradicionalna, ali i moderna jela te oduševiti svakog posjetitelja, baš kao što je to bio slučaj i s prethodna četiri.