EARTH, SEA & FIRE - Dubrovnik Triatlon

EARTH, SEA & FIRE - Dubrovnik Triatlon

Dubrovnik

EARTH, SEA & FIRE je utrka u sprint disciplini za individualne natjecatelje i štafetne timove.

Sprint triatlon uključuje 0,75 km plivačke dionice, 20 km biciklističke dionice te 5km trkačke dionice.

Olimpijski štafetni triatlon predstavljaju priliku za članove kluba i druge atlete da se udruže i utrkuju kao tim, bez obzir na spol ili kategoriju. Štafetne utrke su ujedno i šansa za individualne trkače, bicikliste i plivače, koji mogu udružiti svoje snage, iskusiti triatlon i tako otkriti novu strast te započeti uspješnu triatlonsku karijeru.

 

Organizatori EARTH, SEA & FIRE triatlona ponosni su što imaju priliku ugostiti sve sudionike u Dubrovniku, gradu koji dijeli toliko toga zajedničkog s triatloncima i triatlonom: upornost i snagu volje, sposobnost nošenja s najvećim preprekama i krizama i nepokolebljivu strast.

 

Spektakularna i jedinstvena atmosfera Dubrovnika savršena je pozadina ovog EARTH, SEA & FIRE triatlona.

Prije same utrke, svi sudionici pozvani su na Welcome Party (pratitelji uz naknadu) zabavu. Ipak, kao što svi triatlonci i njihovi vjerni podražavatelji znaju – jednom kad je utrka završena, svi skupa imamo nove razloge za slavlje!

 

Nakon utrke, svi sudionici još će se jednom okupiti na TriPAtry@Banje Beach (pratitelji uz naknadu).
Ovdje ćemo dodijeliti medalje za dobne skupine, štafete. Na ovoj zabavi održava se i naša poznata lutrija. Morate biti ovdje da biste osvojili nagradu. Najpopularnija i najpopularnija dubrovačka plaža je pobjednik, dodaje “it faktor” EARTH, SEA & FIRE TriParty zabavi!

 

Trasa utrke EARTH, SEA & FIRE starta na bistroj i mirnoj morskoj vodi, da bi se potom nastavila na ravnim, glatkim i brzim cestama.

Trasa utrke smještena je u Gruž, slikovit i od vjetrova prirodno zaštićen dubrovački zaljev. Smješten otprilike 20 minuta hoda od dubrovačkog Starog Grada, na ušću rijeke Omble, Gruž je već stoljećima glavna dubrovačka luka. Popularan kako među Dubrovčanima, tako i među posjetiteljima, Gruž je poznat po svojoj lokalnoj tržnici. Obalna promenada pruža pogled na stare vile i ljetnikovce, ispred kojih su redovito usidreni brodovi iz raznih epoha – od povijesnih karaka i jedrenjaka do modernih luksuznih jahti.

 

EARTH, SEA & FIRE – DUBROVNIK TRIATHLON je utrka s više krugova.

Sprint triatlon uključuje 0,75 km plivačke dionice, 20km biciklističke dionice te 5km trkačke dionice.
Ravna trasa utrke omogućuje sudjelovanje natjecateljima najrazličitijih sposobnosti, što EARTH, SEA & FIRE čini sportskom manifestacijom koja je otvorena svima.

Brzinska arena: Mirno more, super-brze, ravne biciklističke i trkačke dionice čine savršenu arenu za iskusne triatlonce koji žele oboriti osobni rekord na standardnim triatlonskim duljinama ili pak žele srušiti neki veći rekord.

Vatrena inicijacija: Početnici koji sudjeluju po prvi puta imat će priliku za autentičnu vatrenu triatlonsku inicijaciju, natječući se bok uz bok s najboljim triatloncima. Ukoliko tragate za utrkom s kojom biste započeli svoju triatlonsku karijeru, na odličnoj destinaciji, uz savršenu klimu i prijateljsku atmosferu – EARTH, SEA & FIRE je pravi izbor!

 

EARTH, SEA & FIRE vas poziva u Dubrovnik ove jeseni!