Advent u Vinkovcima

Advent u Vinkovcima

to
Vinkovci

Advent u Vinkovcima i ove će godine zasigurno ispuniti očekivanja brojnih posjetitelja. Klizalište, koncerti, brojna kulturna, vjerska, ali i zabavna događanja obilježit će razdoblje od 30. studenog 2018. godine do 6. siječnja 2019.

Veći dio programa, baš kao i prošle godine održavat će se u Pješačkoj zoni u središtu grada. Koncertni dio Adventa u Vinkovcima, 30. studenog otvorila je grupa Sax, a uz poznata imena hrvatske estrade brojni posjetitelji moći će uživati i u duhovnoj glazbi crkvenih zborova. Vrhunac glazbenog dijela bit će sada već tradicionalni „Koncert na Gimnaziji“, na kojem će oko 200 mladih pjevača i svirača zapjevati s prozora vinkovačke Gimnazije. Kako je prošle godine klizalište privuklo veliko zanimanje, organizatori su se potrudili i ove godine, posebice mladima, omogućiti klizanje na još većem klizalištu, naravno uz bogatu ponudu izvrsne hrane i pića brojnih ugostitelja.

Advent u Vinkovcima obilježit će i brojna kulturna događanja, predstave i koncerti u vinkovačkom kazalištu, izložbe u muzeju i galeriji te radionice i zanimljivi sadržaji u gradskoj knjižnici.