Advent u Poreču

Advent u Poreču

to
Poreč

Ne propustite najljepši Advent u Istri!

 

Ove godine uživajte u još bogatijem programu, besplatnom klizanju na ledu, brojnim besplatnim koncertima, zabavnim i kulturnim programima te bogatoj adventskoj gastronomskoj ponudi.

 

Svečanim paljenjem lampica u Parku Matije Gupca u Poreču, 6. prosinca 2018. svečano će započeti manifestacija Advent Poreč – Avvento Parenzo. Sve do 6. siječnja 2019. malene i velike grijat će toplina blagdana na Trgu Matije Gupca, u bajkovitoj Villi Polesini te u prostorijama Gradske knjižnice i Pučkog otvorenog učilišta.

 

Obitelji će najviše oduševiti besplatno klizanje na klizalištu s uključenim najmom opreme i školom klizanja. A maleni neće moći odoljeti i ostalim zabavnim besplatnim dječjim programima i blagdanskim iznenađenjima.

 

Kućica Djeda Mraza dodatno će razveseliti sve mališane i odvesti ih u svijet mašte i veselja uz druženja s Djedom Mrazom. Božićni ugođaj oživjet će se i kroz gostovanje najvećih živih jaslica iz Svetog Lovreča upravo na porečkom Adventu.

 

Za vrijeme trajanja manifestacije, u Parku Matije Gupca uživat ćete u sjajnim besplatnim koncertima renomiranih domaćih izvođača poput Elementala, Alena Vitasovića i Šajete, Psihomodo popa, Gustafa, Pavela, Zdravka Čolića,  Night Expressa, Tribute banda Bijelo dugme i brojnih drugih.

Za vrijeme trajanja božićnog sajma mirisi i okusi Adventa širit će se iz blagdanski uređenih kućica na kojima će se moći kupiti i adventski suveniri.