Advent u Poreču

Advent u Poreču

to
Poreč

Ne propustite najljepši Advent u Istri!

 

Ove godine uživajte u još bogatijem programu, besplatnom klizanju na ledu, brojnim besplatnim koncertima, zabavnim i kulturnim programima te bogatoj adventskoj gastronomskoj ponudi.

 

Svečanim paljenjem lampica u Parku Matije Gupca u Poreču, 6.12.2019. svečano će započeti manifestacija Advent Poreč – Avvento Parenzo. Sve do 6. siječnja 2020. malene i velike grijat će toplina blagdana na Trgu Matije Gupca, u bajkovitoj Villi Polesini te u prostorijama Gradske knjižnice i Pučkog otvorenog učilišta.


Obitelji će najviše oduševiti besplatno klizanje na klizalištu s uključenim najmom opreme i školom klizanja. A maleni neće moći odoljeti i ostalim zabavnim besplatnim dječjim programima i blagdanskim iznenađenjima.


Kućica Djeda Mraza dodatno će razveseliti sve mališane i odvesti ih u svijet mašte i veselja uz druženja s Djedom Mrazom.


Za vrijeme trajanja manifestacije, u Parku Matije Gupca uživat ćete u sjajnim besplatnim koncertima renomiranih domaćih izvođača.


Za potpun doživljaj obiteljskog adventa u pješačkoj starogradskoj jezgri, vrijedi samo jedno pravilo: automobile ostavljate na Velikom gradskom parkiralištu gdje uskačete u božićni vlakić koji vas vozi do lokacija Adventa Poreč.


Za vrijeme trajanja božićnog sajma mirisi i okusi Adventa širit će se iz blagdanski uređenih kućica.