Slavonija

Slavonija

Slavonija je regija na istoku Hrvatske, čije je središte grad Osijek. To je područje bogato tradicijom i zanimljivim manifestacijama, a itekako je poznato po odličnim vinima i gastronomiji. Sve to zajedno, uključujući izuzetnu gostoljubivost ljudi te žitnice Hrvatske, čini regiju zanimljivom za održavanje kongresa i poslovnih sastanaka te insentiva i team builiding programa. 

 

Osijek, poznat po starome gradu – renoviranoj osječkoj Tvrđi i posebnoj atmosferi, središte je Slavonije, ali i grad kvalitetne kongresne ponude. Grad je također ishodište za obilazak regije Baranje, područja privlačna za sve koji žele istraživati tradiciju, ali i uživati u nadaleko poznatoj gastronomskoj ponudi. U blizini Osijeka nalazi se park prirode Kopački rit, na čijemu močvarnom prostoru obitava čak 260 vrsta ptica, pa je to područje posebno zanimljivo ornitolozima, ali i mnogim ljubiteljima prirode. 

 

Slavonija je regija bogata termalnim lječilištima kao što su Bizovačke i Daruvarske toplice, koje uz zdravstvene i rekreativne sadržaje nude mogućnosti održavanja svečanosti, team building programa, insentiva kao i poslovnih sastanaka.

Kutjevo
Ivo Biočina
Kutjevo

Slavonija je bogata vinogradima, a najpoznatiji su od njih oni u Kutjevu, gdje se u starim podrumima može probati odlično kutjevačko vino uključujući neke vrijedne i arhivske lokalne sorte.

 

Gdje god pošli, očekuje vas regija koja priča priču o prošlosti i sadašnjosti te bogate darove prirode ujedinjuje s gostoljubivošću zbog koje se u Slavoniji istodobno radi i uživa, uživa i radi…

Pružatelj usluga